توضیحات
قارچ کش بردو
مدیریت کاربرد:
⦁ مخلوط بردو قارچ کش و باکتری کش از گروه معدنی (مسی) است .
با اثر حفاظتی طیف وسیعی از بیماری های گیاهی را کنترل می کند.
⦁ در مورد بیماری هایی مانند گموز مرکبات، گموز پسته، شانکر باکتریایی درختان هسته دار، شانکر باکتریایی گردو و سایر شانکرهای قارچی و باکتریایی.
جراحی و تراشیدن نسج آلوده قبل از سمپاشی ضرورت دارد.
⦁ مخلوط بردو نباید با سموم فسفره و کاربامات ها و نیز سمومی که در محیط قلیایی تجزیه می شوند مخلوط شود.
⦁ مخلوط بردو بهتر است به صورت تازه در هنگام مصرف تهیه شده و بلافاصله مورد استفاده قرار گیرد.
⦁ مخلوط بردو نباید با سموم فسفره و کاربامات ها و نیز سمومی که در محیط قلیایی تجزیه می شوند مخلوط شود.
⦁ هلو به ترکیب بردو حساس می باشد.
موارد مصرف | میزان مصرف |
بیماری شانکر درختان میوه سردسیری- بیماری غربالی درختان میوه- پیچیدگی برگ هلو- شانکر باکتریایی درختان میوه هسته دار | محلول پاشی به نسبت۲- ۱ درصد و در مورد شانکر باکتریایی اگر آلودگی بیش از ۵ درصد باشد، محلول پاشی به نسبت ۰٫۵ درصد، یک نوبت قبل از گلدهی |
بردو با نسخه متخصصین گیاهپزشک و فقط در موارد مشروح فوق می بایست به کار برده شود.
بردو به غیر از کشت های ذکر شده و آفات نامبرده توصیه نمی شود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.